Termeni si condiții

Utilizarea site-ul www.dmtr.ro si a continutului său se supune următorilor Termeni și condiții.

Informatiile prezentate prin intermediul site-ului  www.dmtr.ro pot fi utilizate numai în scopuri personale, de informare și nu în scopuri comerciale.

Este interzisă utilizatorilor orice formă de reproducere, distribuire, adaptare, precum şi orice altă transformare a conținutului acestuia, fără acordul scris al proprietarului site-ului.

Utilizatorii site-ului www.dmtr.ro nu au dreptul de a distribui conținutul acestuia indiferent de suport, fără să indice în mod clar si pe deplin, sursa, inclusiv numele autorului și link-ul la conținutul de pe site-ul www.dmtr.ro, dacă este cazul.

Proprietarul site-ului www.dmtr.ro  este Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS).  Atât proprietarul, cât și utilizatorii site-ului se supun reglementărilor legale din România, indiferent de țara din care accesează site-ul.

Colectarea datelor

Utilizatorii nu au dreptul de a desfășura nicio activitate de colectare a datelor (indiferent de natura acestor date si de modul de colectare) prin intermediul www.dmtr.ro.

Site-ul nu răspunde pentru actualitatea/exactitatea/pertinența continutului altor site-uri care pot fi accesate prin intermediul său.

Cand vizitați site-ul www.dmtr.ro serverul înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și browser-ul web de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs sau în cursul executării unui contract.

Datele dumneavoastra vor fi tratate în conformitate cu legislatia actuală privind Protectia Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de catre ARPAS numai în scop de analiză de marketing și administrare baza de date abonați, precum și pentru a va putea informa despre noutățile legate de evenimentele ARPAS.

ARPAS se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.

Drepturi de proprietate intelectuală

Continutul materialelor publicate prin intermediul site-ului, precum și elementele de grafică ale acestuia aparțin ARPAS, cu exceptia cazului cand este mentionat expres altfel.

ARPAS își rezervă dreptul de a modifica continutul și/sau structura site-ului fără nicio informare prealabila a utilizatorilor.

ARPAS și partenerii săi implicați în conceperea, producerea sau difuzarea conținutului site-ului www.dmtr.ro nu sunt răspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din/în legatură cu utilizarea acestui site sau a continutului sau de către utilizatori.

ARPAS nu își asumă nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru eventuale daune produse terminalelor internet ale vizitatorilor site-ului (de exemplu: ca urmare a introducerii unor virusi) ca urmare a:

  • accesării, utilizarii sau descărcării oricăror materiale (text, imagini video sau audio) de pe acesta
  • accesului neautorizat sau utilizării necorespunzătoare a serverelor noastre web securizate
  • întreruperilor sau încetărilor transmisiilor către și de la www.dmtr.ro, oricăror erori, viruși de calculator, scripturi Trojan sau alte software-uri care pot fi transmise sau prin intermediul site-ului de către o terță parte și/sau orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului.

Site-ul permite utilizatorilor săi partajarea și publicarea conținutului disponibil pe acest site către rețele sociale.  Folosirea optiunilor site-ului pe care utilizatorii le au la dispoziție este în totalitate responsabilitatea acestora. Orice comunicări sau materiale pe care aceștia le transmit prin intermediul rețelelor sociale implicând prin link sau tag/etichetare www.dmtr.ro sunt în întregime responsabilitatea acestora și nu angajează www.dmtr.ro sau ARPAS.